Homeflowers

voor al uw bloemwerken

Informatie.

Als eigenaar van Homeflowers werk ik vanuit huis. Uw opdracht wordt dan ook altijd uitgevoerd met dagelijks verse bloemen die ik inkoop bij het groothandelscentrum van bloemenveiling Plantion in Ede. 
Dus geen bloemen die al enkele dagen op een emmer staan, en het belangrijkste, ik lever uw opdracht tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Mijn 2-jarige opleiding heb ik in juni 2017 afgerond met het behalen van een theorie- en praktijkexamen Dutch Flower Agreements (DFA) via de Dutch Flower Academy van Elso Post onder auspiciën van Aeres Hogeschool te Wageningen.
 
Een belangrijk en onderscheidend onderdeel van mijn opleiding is het maken van bruidsboeketten op draad. Een mooie biedermeier (helemaal volgens uw wensen) op draad voorkomt dat een bruid de gehele trouwdag met een vrij dik gebundelde bos bloemen moet rondlopen. Een winkelier kan of wil deze vorm van bruidsboeketten veelal niet leveren omdat het te moeilijk, te tijdrovend en te duur voor hen is. Ik kan daarmee wel iets voor u betekenen.

Ed Gerressen
Homeflowers/Bloemist

Laan der Verenigde Naties 105
6716JC  Ede Gld
tel: 06 2261 8874